Denim Mag

De Invasie van Kortrijk

. De Invasie vzw werd opgericht in 2010 en is een platform dat jonge kunstenaars in België en Nederland kansen geeft o.a. door het organiseren van evenementen, tips&tricks en door een link te zijn tussen hen en de bedrijfswereld. En dit aan een zo laag mogelijke kost voor de ontwerper.

Een jury selecteert uit 200 kandidaten iets meer dan 60 ‘strijders’. Zij zullen je verassen op gebied van mode, grafische kunst, fotografie, meubelontwerp, gastronomie, … Elke strijder maakt een ontwerp rond ‘Ecovernieuwing’.

De Invasie van Kortrijk cd:

photo: Jessica Boutsen (intern @ Mike Van Cleven: www.mikevancleven.com)

. De volgende ‘veldslag’ is De Invasie van Kortrijk: op zondag 20 maart 2011, Kunstencentrum BUDA (van 10:00 tot 18:00) Heel de dag kan men dan -gratis- kortfilms komen bekijken in de BUDAscoop.

Sinds 3 januari geeft ‘De Robot’ elke dag de naam van één strijder van de Invasie van Kortijk vrij. Enkele van hen zijn: (fotografie:) Emilie Vercruysse, Pieter Bostoen, Iefke De Roos, Lore Langendries, Fou de Feu, labelh, 3guys2tits… Deze laatste richtte eveneens een zal in op de bovenste verdieping van de BUDA-toren.

.Strijders De Invasie van Kortrijk:

©Black Balloon

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer info zie website: http://deinvasievankortrijk.be/ Of volg via Blog: http://deinvasie.wordpress.com/ en/of Facebook: http://www.facebook.com/deinvasie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: