Denim Mag

Titi + The German Kid en Paplou

Coucou en Bananas

Om jullie op de hoogte te houden van het DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours lanceren we tot de start van het event twee keer per week een deelnemende locatie met bijbehorende designer(s).

De spits afbijten doen we met vintage conceptstore Paplou en onze very own Titi + The German Kid.

De Limburgse Kristien Follon (a.k.a. Titi) ging op haar 6de aan de breinaalden, op haar 15de studeerde ze mode, nog wat later deed ze stage bij biggies als Walter Van Beirendonck en Dirk van Saene en op haar 22ste was ze klaar voor het echte werk, haar eigen label: Titi + The German Kid.

Titi kennen we dus al, maar geen T+TGK zonder The German Kid oftewel haar alter ego en muze gebaseerd op de Duitse anti-modecultuur. Net als het Duitse volk trekt T+TGK zich niets aan van de trends en hokjes die de modegoeroes van deze wereld vooropstellen. Titi + The German Kid, dat zijn ontwerpen die altijd een beetje ‘coucou‘ zijn: Prints van een roze frisco George genaamd, vreemde beestjes oftewel Les Animaux en geel, groen, roos en een hoop andere kleuren in het wildeweg door elkaar.

Kirstien maakt al haar stukken helemaal zelf waardoor je bij een T+TGK altijd een piece unique koopt. Ook haar t-shirts worden maar in een oplage van 7 stuks gemaakt. Klinkt pricy, maar ook daar loopt T+TGK uit het gareel. Haar stukken zijn meer dan betaalbaar waardoor ze ook toegankelijk zijn voor een heel groot publiek.
Amen!

In Paplou zit ook tikkeltje ‘bananas‘ en is eigenlijk de uit de hand gelopen hobby van oprichtster Karolien Bollen. Na het afschuimen van ontelbare rommelmarkten en vintage websites had Karolien zoveel vintage speelgoed, kleding en curiosa verzameld dat ze wel een eigen winkel kon beginnen. Paplou is ondertussen Hasselts vrolijkste winkel.

T+TGK heeft al een tijdje haar eigen store-in-store bij Paplou maar zal er speciaal voor ons DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours een extra schepje bovenop doen.

Meer info

www.paplou.be
www.titiandthegermankid.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: