Denim Mag

Supertrendy LA cool weldra in België!

Supertrendy LA cool weldra in België!

Forever 21 is een urban streetstyle modelabel dat alomtegenwoordig is in de Verenigde Staten. Oona wordt hun partner voor de opening van twee nieuwe winkels in Brussel en Antwerpen.

Nog nooit van Forever 21 gehoord!?

Forever 21 werd in 1984 in California gelanceerd en werd al snel een groot succes bij stijlgevoelige, trendy shoppers. Het merk groeide uit tot een echte trendsetter. De collecties zijn geïnspireerd op de recentste catwalk creaties en worden aan een meer dan redelijke prijs verkocht – zodat iedereen de laatste modetrends kan volgen. Fashionista’s in de Verenigde Staten werden gespot met een mix van de laatste designer items en hun favoriete stukken uit de Forever 21-collectie.

Forever 21 is een fenomeen in de modewereld dat nu ook in België een ongeziene selectie van de actuele mode zal brengen – steeds anders, steeds stijlvol.

Blijf op de hoogte… we blijven u verrassen.

Forever 21, Inc., met hoofdkwartier in Los Angeles, is een gespecialiseerde retailer van dames-, heren- en kinderkleding en accessoires. Het merk vertaalt de meest actuele modetrends in een hoogstaande collectie. Forever 21’s model van fast fashion steunt op een dagelijkse aanvoer van nieuwe artikelen waardoor de winkel steeds een nieuwe en opwindende collectie kan bieden. De retailer is actief in meer dan 470 winkels in de Verenigde Staten en Puerto Rico en werkt internationaal in Canada, Korea, Japan, de Filippijnen, Engeland en Ierland. Meer informatie vindt u op:

FOREVER21.COM

Facebook.com/Forever21

Twitter.com/Forever21

Blog.forever21.com

2 comments

  1. Pingback: LookAddthis - Supertrendy LA cool weldra in België! « Denim Mag

  2. Pingback: LookAddthis - Supertrendy LA cool weldra in België! « Denim Mag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: