Denim Mag

Fred Perry opent eerste Belgische winkel

Het Britse merk Fred Perry opent de eerste Belgische Authentic boetiek in de Antwerpse Huidevettersstraat.

”Elke Fred Perry winkel is uniek en heeft een individueel design dat bij de sfeer, de cultuur en de geschiedenis van de locatie past. In Antwerpen hebben we gekozen voor de Huidevettersstraat, midden in de shoppingzone vlakbij het historische centrum en niet ver van de modeacademie. De perfect locatie waar de Antwerpse creativiteit hand in hand gaat met de eigentijdsheid van het merk.” Rik Wouters, Fred Perry Belgium

Om het karakter van het gebouw zo veel mogelijk te behouden heeft het ontwerpbureau Wastiau & co weinig veranderd aan de originele staat van het gebouw. De oorspronkelijke structuur en afwerking werden behouden en er werd zo veel mogelijk ruimte gecreëerd. De ‘found furniture’ zoals de kasten, zetels en de prachtige luchter geven een speelse touch aan het interieur.

In de winkel zal de Fred Perry Authentic collectie voor dames en heren verkrijgbaar zijn. Deze wordt getypeerd door de klassieke Fred Perry polo, de Harrington jas, tricot en sportieve, retro kledij. Het gamma wordt aangevuld met accessories zoals tassen, riemen en schoenen. Daarnaast mag de collectie die in samenwerking met Amy Winehouse werd ontworpen niet ontbreken en ook de kids kunnen in deze winkel terecht voor hun favoriete polo.

This slideshow requires JavaScript.

The Fred Perry Authentic Shop

Huidevettersstraat 54

2000 Antwerpen

België

T : +32(0)3/770 67 570

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: