About

Denim Mag.Free Worn Magazine.
Run by denim people. Enjoyers of life… and beer too.

Denim Mag is een gratis tweemaandelijks tijdschrift dat focust op denim mode en denim lifestyle, maar die tevens ook een gezonde portie niet-alledaagse kunst, muziek, fotografie en film brengt. (soms ook wel alledaags, maar dan moet het echt wel goed werk zijn!)

 1. Waar kan ik mijn DenimMag kopij halen?
  DenimMag wordt gratis verdeeld via de trendy denim mode en lifestyle stores in Vlaanderen. De voorlopige en onvolledige lijst van pick-up adress kan je hier terugvinden.
 2. Ik wil adverteren in DenimMag!
  Dat kan! Contacteer ons met al uw vragen op +32/496162690.
 3. Heb je zin om mee te werken aan DenimMag? Heb je een vlotte pen?
  Stuur ons dan een email met jou contactgegevens en enkele van je eerdere werken als journalist/schrijver/schrijfster. Mailen kan je ons doen op contribute@denimmag.com
 4. Zoek je een stage plaats en heb je uw oog laten vallen op DenimMag?
  Dan dien je ons enkel nog te overtuigen van uw talenten en kunnen. Hoe? Mail ons uw motivatiebrief alsook uw contactgegevens door op stage@denimmag.com.
 5. Ben je ooit  in slaap gevallen op een plaats dat niet kan doorgaan als uw slaapkamer? Beter nog! Had je uw favoriete jeans nog aan?
  Dan hopen we dat jou vrienden daar nog wat bezwarende bewijzen van hebben. Hou die “funny pics & stories” niet achter en post ze op onze Facebook pagina. Wie weet, win je er nog eens iets mee!